överraskningar

det var några dagar sen jag bloggade sist, jag som är sån datanörd tycker faktiskt det är underbart att slippa datorn, jag har låtit bli den sen torsdags kväll, och första dagen kände jag nästan begär efter att sitta vid datorn, men det släppte, hur skönt som helst att låta bli den här lilla bärbara skiten, jag kände mig fri. Men en update av helgen kör vi på med nu,

Fredag, midsommarafton, inte en jäkla aning vad vi skulle göra, mamma sa att det var en överraskning och att jag skulle få veta det klockan tolv, vid tolvsnåret klämmer hon ur sig, vi ska träffa min arbetskamrat stefan och hans familj, `
F; mamma, hur gamla är dom?
M; Stefan och hans fru är vid 50 års åldern, och deras barn är 9 & 7 år,
F; Men mamma! Det är midsommarafton, jag stannar hellre hemma än att träffa några jag inte känner.
Vi sätter oss i bilen, och hon kör inte iväg..
F; Men vad väntar vi på?
M; Jag ska bara byta skiva så åker vi snart.
F; hmm??
Då rullar Brux merca in på gatan och jag blev överlycklig,

Lurad! säger mamma och asg.
Vi åkte till furuvik och spenderade hela dagen där, vi åkte karuseller, kollade på aporna och försökte vinna olika saker, men icke sa nicke, ingen på 7 personer hade turen att vinna. Vid sexsnåret åkte vi tillbaka till tierp, vi grillade hemma hos Brux, vid elva åkte julia bort, vid ett höll alla på somna, men som alltid är våran släkt alltid glappkäftar så vi fortsatte att prata, vid tretiden på natten plockade jag och elha fram kubbet och spelade mot mammorna, vi vann såklart! Papporna ville inte vara med att spela kubb, så efter kubbet började vi kasta frisbee och klockan var då sisådär halv fem då. Vid fem-halv sex började solen titta fram, vi var slut i ben och armar så vi började dra oss innåt, elha & jag gick upp och la oss, slog på hannibal och sista gången jag kollade på klockan stod den på 06.10.


Halv två slog jag och elha upp ögonen, pallrade oss ner där föräldrarna satt ute och njöt av solen, vi plockade på oss lite frukost och joinade dom. Dagen gick, vi kastade frisbee, jag åkte elmoppe, (en sån som går i 25 km/h) haha, vi åkte moppe ner till tierp och handlade jordgubbar, grädde och glass, sen vid sjutiden på kvällen funderade vi på vad vi skulle göra, vi bestämde oss att dra in till gävle, så det blev en snabbis hem hit, byta kläder och bättre på sminket. Vid nio var vi inne i Gävle, käkade kinamat och allas tallrikar var rensade, hahah. Sen tog vi en tur ut till Bönan och kollade, och gud vad vackert det var där! Jag ville inte åka därifrån, havet såg så underbart ut. Mamma ville åkte ut till trödje och kolla, pappa somnade i bilen, och det här är verkligen typiskt mig och mamma, hitta på ngt tokigt..

M; gumman, kan du kolla på kartan hur långt det är upp till axmar bruk?

F; jaha, okej. Jag börjar kolla kartan.

M; Är det långt kvar dit härifrån?

F; Nej, en bit kvar.. Var är det där?

M; Det måste du veta, vi stannar alltid där!

F; Tönnebro? hahahah.. Och observera att här är klockan halv tolv på natten.

M; Ska vi dra dit och ta en fika?

F; Men vad tror du brux säger?

M; Äh, följer dom efter, så följer dom efter..
Mammas telefon ringer, och jag hör att dom frågar var vi är, och vad vi tänkte åka, mamma säger; vi tänkte ta en fika på tönnebro innan vi vänder hem.. Jag hör hur Jari garvar genom telefonen.. Vid tolvslaget var vi framme, vi fikade och skrattade, och vid ett tog vi bilen och körde hem.. Ni som inte vet var tönnebro ligger, så ligger det ungefär vid Söderhamn, och det är faktiskt en jäkla bit att åka. Dessutom är det kanske inte det grejen man brukar göra på en lördagskväll, men i våran släkt är det helt normalt.. Vi var hemma två, och vid halv tre somnade jag gott i min underbara säng.

Pappa väckte mig vid halv tolv, vi åt en rejäl frukost. Elha och jag bestämde att vi skulle hitta på något, så vi bestämde oss att vi skulle tälta, haha.. Ni skulle sett hur söt hon var när hon kom cyklande till mig, hennes packning, gud så jag skratta. Luftmadrass, sovsäck, tält, kylväska, hela köret hade vi med oss. Vi hade svårt att bestämma oss var, men det blev på våran gamla favvoplats, skatis.. Vi åkte dit vid sju, satt upp tältet, tog en tur till hemköp, det var fullt med mygg, vi låg i tältet, spelade kort, skrattade, det vanliga. Vid tio satt vi igång att grilla korv, vi smällde i oss tre korvar var, mums! Vi tog en snabb tur hem och hämtade min dator. Vid tolv kom Isac och Jocke förbi, vi pratade och vid halv två åkte dom hem. Då slog vi på "bästa sommaren", och den är faktiskt jäkligt bra. Efter filmen slocknade vi som två små grisar, haha.
Idag vaknade vi vid elva, åt lite frukost.. Resten av dagen har vi faktiskt nästan bara slappat i tältet, jag sov en timme till.. Vi räknade dessutom hur mycket vi åt, och vi kom fram till att det vi hade köpt med oss blev ungefär två kilo, allt gick åt så ungefär ett kilo ivar har vi smällt i oss, så nu väger jag 54 kg, ett kilo tyngre. Vi plockade ner tältet, åkte hem till mig, här har vi lagat mat, packat upp lite och sen drog elha på träning..

Nu sitter jag här framför datorn, 2 saker slog mig nu, ena att jag har skrivit ett jävligt långt blogginlägg, och det känns skönt att jag har fått skriva av mig lite, andra är hur mycket jag har skrattat under helgen, och det är något enormt mycket, jag kan nästan inte begripa det.. Nu är jag helt rastlös och det kliar i fingertopparna, har ingen aning vad jag ska hitta på. Kanske umgås med elha efter hennes träning om hon orkar, annars vet jag inte vad jag ska hitta på.

Nu kan jag inte sitta här längre, vill inte fastna, ska kolla på film tror jag ute i det sköna vädret.
Puss.
 afa
- bra saker brukar oftast förvandlas till dåliga, och tvärtemot.

1 Kristin:

skriven

hehe, men du var väl en liten linslus förstår jag ;) Tack så mycket, du var också jättefin! :)

Och tack igen, det blev rätt många bilder från Riga, men jag kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle ladda upp - så det blev många istället, haha. Jo, det var ju det! Jag och Erika ska städa aspenbadet onsdag och torsdag, vi tänkte nog spela lite beach innan. Har du lust så kan du ju komma ner och spela lite kanske imorgon? :) Så kan vi ju kanske hitta på nåt efter :) puss<3

2 caroline:

skriven

men du var finast sötan! <3

Kommentera här: