good girls, I know u want it

Klockan slår snart åtta och hela måndagen har sprungit iväg. Jobbat med Jullan till kusin hela dan och vi har skrattat och suckat för att allt gått superB eller så har vi snubblat på saker och bara varit allmänt klumpiga. Well, när vi skulle till tåget så sprang vi som spioner efter Fiona och drog på oss luvorna och sprang i andra tåget. Well, förskolenivå kanske men det var jävligt roligt. 

Väl i Tierp så hämtade spamludret upp mig, skjutsade mig till akuten och så väntade hon där med mig. Tog in ens fem min att komma in, WHAT happend? Förkylningsblåsa sa läkaren att det var på läppen för det är stort som fan men gör inte ont Eller någonting. Wellwell, det går snart över hoppas jag på så jag ser normal ut snart.. 

Sen skjutsade spamludret runt mig så jag kunde handla och nu har jag ätit två mackor och börjat baka två tårtor med syrran. Nu ligger jag i soffan, försöker finna styrka till att kliva upp och byta om och möta Markan, ska lattja lite boll på motionsvolleyn. 

Well ttyl, hoppas FAN på att tårtorna blir bra när vi gör dom färdiga eftersom en av dom ska med till jobbet imorgon.. pepparpeppar.. 

bästabästavän & jag! 


I fly just to catch you but the wind just takes you further away

Jag är bara sådär helt uppe i något jävla virrvarr just nu. Jag mår asbra och saker rullar på ganska mycket som dom ska. Det går bra på jobbet, vi får cred för att vi gör bra jobb och jag älskar tjejerna jag jobbar med. Varje dag är aldrig sig lik och varje dag får jag skratta. Jag skrattar tills jag har kramp i magen och tårarna rinner och det är helt underbart. Kan ju vara för att både Ida & Julia som jag mest jobbar med är släkt haha.. 

Volleybollen rullar också på, har missat flera träningar nu, först och främst för att jag varit sjuk men sen även att jag har varit så förbannat trött så jag knappt kunnat stå på benen. Dock ligger vi etta i båda serierna och det känns awesome. Fått spelat matcher ändå och fått cred över att jag är en gaphals, aldrig ger upp och peppar alla till döds. 

Men nu jinxar jag allt säkert, så är det jämt och jag hatar det. Så fort man säger att saker går bra och allt rullar som det ska så knullar livet en igen och man får börja om på noll och jobba sig upp igen och just därför känns det som man aldrig kommer enda upp till toppen utan man bara når den med fingertoppen innan man bara fuckas ner till botten. Men FIGHT, aldrig ge upp. that's it. Fan, jag är ju grym på peppa andra - varför inte mig själv? haha det kommer, det kommer..

Annars? Jo tack. Har inte så mycket för mig egentligen. Jobbar, är med lite på motionsvolleyn när jag känner för det, sover, spelar matcher, försöker låta bli att äta godis, kollar på GG för typ 3 gången och bara hänger med livet så mycket jag hänger med. 

Den här veckan som va, den var dock alldeles underbar. Haft långa luncher, dampat och dansat medans jag jobbat och bara slappnat av med alla tankar. I onsdags var jag på idrottsgalan, det var så jävla roligt och jag filmade nästan allt och att se videorna dagen efter är ju bland det roligaste på länge. 
Igår drog jag &  Petter en spontanare - Åkte in till interpool, spelade biljard och drack en öl eller två. Idag har jag som sagt spelat två matcher för er som missat det på fb & insta - vunnit båda. Första var i Västerås, så puttrade dit i två timmar, spelade match, åkte i 4 setet och lät de andra spela klart. Gasade till Uppsala på typ en timme och lite mer och spöade sollet. Well, varit en massa volleyboll idag och jag är så sjukt stel och mör i kroppen. Psyket är helt kaputt och jag börjar bli ett känslomässigt spöke. 

Så precis innan nio tog jag en dusch,  nu är jag nerkrupen i sängen och kollar på Johan Falk. Snart sussar jag sött. 

Sweet dreams all beauties, I Will. 

ps, bilder kommer snart, pallar inte ladda upp alla nu. Bjuder på en tills dess. XX 


Jag tar ett bloss, jag tar ett till.

Det är som jag går och går men aldrig hittar hem. gatorna är mörka och gatulamporna skiner vagt. fot framför fot bildar steg för steg, stegen tar mig framåt men aldrig tillräckligt. I'm coming home, I'm coming to the world I'm coming home. men mitt kungarike väntar inte såsom den gör i låten. 

I threw my hands in the air sayin' show me something. runt och runt går vi men cirkeln blir aldrig hel som förr. Makes me feel like I can't live without you. Men det kan jag, det överbevisar jag mig själv varenda dag. Men ja, det är inte mycket till liv jag lever, tell me now tell me now - you know. Men det händer inte och det kommer inte hända. 

Jag andas ditt nikotin och jag kvävs om du stannar i mitt liv. Men du försvann för jag såg till att du gjorde det. Det kanske inte var det bästa sättet men det fick mig att stå på egna ben igen. Jag levde förgiftad. Jag hatar att vara förälskad i någonting som älskar att skada min hälsa. Det är vardag men steg för steg. FUCK nikotin. 

You got me ten feet of the ground. But wait, you tell me that you're sorry but you didn't Think I turn around. Det är alldeles försent. En ny chans, ett nytt skott men det är försent. Försent att säga förlåt nu. Glöm det. 

take my breath away. Det gjorde du. något så fantastiskt mycket. det var alldeles magiskt, som en show. 

Jag hatar att vakna utan dig,
för det är så många långa timmar innan jag får lägga mig. Sekund för sekund, minut för minut och timme för timme. Och drömma om på nytt, om tiden som har flytt, när du var fastförankrad hos mig. Du var delen som gjorde mig. Jag hatar att vakna utan dig. 

hur kan någonting som är så fantastiskt, vara så fruktansvärt? 

Du är och var och kommer förmodligen alltid vara ett dumt begär.