What are you wearing?

Beaten som rullar just nu ->

https://open.spotify.com/track/4dASQiO1Eoo3RJvt74FtXB

https://open.spotify.com/track/7L7KnCltNM8yXWs3ozuUY1

I can't keep losing

Ay man,

Jobbar - pendlar - sover - pendlar - jobbar pendlar - sover, så fungerar mitt liv just nu, och pendlar jag inte till jobbet pendlar jag mestadels till Uppsala eller Gävle, hänger med vänner, umgås med familjen, njuter av sommarkvällar och gör galna upptåg.
Första sommaren i Sverige på två år, må ju säga att jag saknar spanska värmen men annars så är det inte så jävla dumt.

Just nu sitter jag på tåget efter ännu ett avslutat jobbpass, och imorgon är jag äntligen ledig efter en veckas jobb, men sen är det en vecka till i sträck, det är mördarveckor, men dang, livet ser ut så i Sverige.

Annars drömmer jag om att flytta utomlands igen, eller snarare om värme, vet inte hur jag ska klara av Sverige i vinter, gah.

Inte för att jag är så aktiv här, men ville bara kika in så ni vet att jag lever.

Puss

I have something I want to admit but will never be able to do

Jag önskar jag vågade tro på varenda ord du sa, att du menade att du skulle låta bli. Att du hade tillräckligt mycket respekt för mig för att skita i det andra. Att jag var prioriteringen även fast vi var på separata håll och vi inte var vänner. Att jag var den du höll hårt i vått & torrt, att jag var den du aldrig skulle ge upp på. För jag skulle ge dig allt för att du skulle vara glad, lycklig och så välmående som du kunde vara här i livet. Du har alltid förtjänar det bästa även fast jag har visat hat mot dig, fast jag bett dig dra så långt bort som möjligt, så har jag allt önskat det bästa i livet för dig, även fast vi inte haft kontakt.

Du är värdefull, du är ett ljus i livet. Även fast det finns mörka dalar där känner dig tom & värdelös, så finns det en annan sida, alla hamnar där någongång. Vi båda vet nackdelar med det hela, att vara tom, ihålig och att leta efter något som håller hjälper oss att hålla kvar greppet i det djupa och galna fast vi bara halkar längre ner.

Du lärde mig någonting som jag aldrig komma glömma och alltid kommer hålla hemligt förmodligen, någonting som får mig att hålla fast vid livet fast jag känner fär att tappa greppet.

-

Ingen kan få dig att tappa greppet förutom dig själv, bara du. Oavsett hur mycket människor påverkar, gör och försöker förstöra så är du som bestämmer när du faktiskt faller rakt igenom. Man är starkare än vad man tror.
Jag har varit på toppen, jag har varit på botten. Det finns någonting däremellan men, vad är däremellan? Det är bara en fråga vi själva kan svara på.