do you remember when you thought i looked gorgeous? when I was the one and only for you?

har varit på kasst humör hela morgonen och halva eftermiddagen, men på något sätt blev det bättre och jag kände mig piggare och gladare och kände att den här dagen skulle kunna sluta mer än helt okej. Men nu är jag tillbaka på ruta ett, jag är otroligt less men inte nog med det är jag jävligt förbannad. det här är SISTA gången någon jävlas med mig, jag har min gräns och jag är förlåtande, men nu. nu jäklar. Jag tror ingen har sett mig förbannad på riktigt, då jag verkligen släppt ut allting och helvetet har brakat lös, det är ingen vidare syn och det är ingenting jag delar med mig, men nu är det väldigt nära, gränsen har överskridits och snart brister det, sånt här tolererar jag inte..

DON'T MESS WITH ME.


nu är det dags för träning, såhär laddar jag upp, med feta baslådan såklart:
LMFAO – I Am Not A Whore
Hammerfall – Last Man Standing
Royal Republic – Tommy-Gun
Captain Jack – Captain Jack - Short Mix

put a smile on and everything will be okay. I put a smile on and everything is still the same.

sitter kvar i skolan, slutade för drygt två timmar sen. men har inte hittat orken till att gå hem än, istället har jag varit lite duktig och gjort klart en datauppgift och sen lite facebook på det skadar väl inte? Anton kom ut en stund och gjorde mig sällis, fick mig några goda skratt.

Skrev en lista på vad jag behöver göra, dvs. skolsaker och det är en hel del, bara jag som inte riktigt har dragit tummen ur röven och fixat allt. Jag känner ju mig själv, sätter jag mig ner en timme så är allt färdigt sen, det handlar bara om att komma igång.

funderar på att skippa träningen ikväll, har noll motivation - sanningen är väl att jag är helt urladdad och att min kropp går på sparlåga just nu. antagligen känner jag pressen, från mig själv. att prestera det bästa jag kan, jag vill vara duktig, peppa, kanske leda laget och få beröm. Jag vet att jag kan, riktigt bra, men just nu är det någonting som inte finns där, någonting som saknas. Vad det nu är, vet jag inte riktigt än..

balen i nian, men "biff" anton..

world behind my wall

händelserik vecka va?

- spelat träningsmatch mot boysen
- tränat
- tagit ut mitt åbäke (för er som inte förstår -jag har tagit ut min sabla räls dvs. TANDSTÄLLNING)
- shoppat
- vart hos tandläkaren 2 dagar i rad
- klippt snelugg
- skrattat sönder med t.
- lekt med älskling
- sett ungdomsnätverkets film (grymt bra och intressant, jag vill hjälpa till!)
- tittat på "välkommen åter" och skrattat sönder
- suttit på akuten med älskling i hela två jävla timmar
- tagit upp kontakten med någon jag älskar och står i skuld till, min lilla pingla.


mer än halva veckan har gått nu och jag känner mig helt utpumpad på energi.. Jag borde vara lycklig och spritta av energi, men på något vis känner jag mig helt sänkt. Ligger efter med lite uppgifter i skolan och känner mig sådär typ halvkass. det är seriestart i helgen och jag gruvar mig för chansen att få spela och om jag får spela, hur ska det då gå? Jag har gått vänsterspiker så länge jag kan minnas och nu är jag omskolad till höger (där jag borde gå egentligen), allt är just nu helt upp och nervänt på träningarna för mig. Stegen blir inte rätt, armarna svingas fel, bollarna går i nät, känner mig som en total nybörjare just nu.. det här känslan inför seriestarten, är inte okej.