Vi syns nästa år..

Nyårsafton, 1 timme och 32 minuter kvar till år 2009. (:
Är det någon som har tänkt på något nyårslöfte? Det har jag iaf!

vi syns nästa år gott folk! Ha en trevlig nyårsafton, och häll inte i er allt för mycket sprit. haha


xx
 antoniafelice

vad blåst man är!

Dagen spenderades med Elin, sitter hos henne just nu oxå...
En promenad, singstar och flum hann vi med under dagens gång.

Upptäckte en annan sak precis, att jag tror och litar på människor för mycket. Att jag tror gott om alla(nästan alla), och tror på att dom alltid är snälla, glada och gulliga mot en. Men jag lever i en värld där de mesta av mina vänner är backstabbers. Så ett av mina nyårslöften är att sluta lita på alla så jävla mycket och tro på dom.. Det är bara jag som åker på skiten iaf. Jag är trött på den skitrepliken alla drar varenda gång dom håller på;  "jag har inte sagt det". Vad människor är jobbiga..
Bästa vänner är det bästa som finns.
Men inte när dom oxå är backstabbers.

xx
 antoniafelice

happy memories makes it all better.

ja, lite update sen sist.

Fredag: Köpte ett par grymt snygga boots. Julia fick tag i lite smink och amanda i två tröjor och ett par jeans.
Stan stängde fyra och vid tog en tripp runt max och käkade lite där. Sen fortsatte vi till bion och kollade på "Twilight" och alltså, jag har aldrig sett en bättre film! Den slår verkligen alla filmer & jag längtar efter att se "New moon" på bion (2:a filmen). Hemma i tierp plockade morbror Jari upp oss, blev en tur hem till mig för att hämta kläder & min dator. Hemma hos Bruxås spelade vi gt. och Julia drog sig tillbaka och gick och la sig. Amanda och jag la oss i hennes säng och kollade in "Camp Rock" och "High School Musical". Mysigt! Klockan blev tre när vi kände att det var dags att lägga sig.

Lördag: Vaknade upp hos Bruxås, runt tolvtiden, jag och Amanda la oss och kollade "High School Musical 2". Frukost och gt. på det. Sen hämtade mami&papi mig. Mami åkte till Gävle på kvällen och papi och jag kollade film hela kvällen.

Söndag: Papi och jag rensade ut hela mitt rum, ser ut som kaos där inne just nu. Såg lite på film mitt på dagen, och just nu sitter jag här hos elin, och det blir väl en "sleep over". Anyway, nu ska jag vara lite social med Elin. Och imorgon tror jag att jag kanske tar en liten tur ut till Bruxås, dom skulle höra av sig, we'll see.

Sov gott.

xx
 antoniafelice