Now I know my heart is a ghost town


Dagens lunch, underbara mozarellasticks, men hade framvikt efter för magen vart så full. 
Fika paus mellan allt springande mellan butiker. Iskaffe alltså, -Är såld på frappuchino med Mocha smak, Waynes gjorde den bra men starbucks gör den bäst! Pappa köpte det i USA och jag vart helt såld! 

Syrran & jag har haft en mysig dag. Har fått med mig en keps, en mössa, en pikétröja, en klänning & tre nya böcker. 
Sträckläste "mina hemligheter" igår, tårarna sprutade även där vid ett par tillfällen. Underbara böcker, måste ta en sväng förbi kusin Jullan och be om att få låna ett par nya, älskar att hon har samma smak på böcker som jag, älskar chicklit! 

Nu är vi påväg hem, tanken är ett pass yoga men vet inte om min trötta kropp orkar med det hehe. Mitt undermedvetna sa stopp nu, det är dags att se på framtiden

Mina hemligheter boken var helt underbar, sträckläste den igår så igår innan midnatt var den utläst och jag var en erfarenhet rikare. Ni måste läsa den! 

Varvade ner med filmen the rewrite med Hugh Grant, hann ungefär 10 minuter innan jag slocknade. 

Tog mig upp, en dusch, fönade håret på 20 minuter och nu sitter jag och Sis på tåget in till stan. 

I just called to say I love you


Fick låna den här boken av Julia, bland det roligaste jag någonsin har läst. Gillar man bridget Jones så älskar man den här, skrattade så mycket så jag fick tårar i ögonen flera gånger! Helt underbar! 


Och nu har jag gått över på nästa som jag också fick låna, ligger med ett leende på läpparna och bara njuter av boken. Älskar chicklit!