jag orkar inte mer, vill inte vara kvar.

Äntligen helg, gud så jag har längtat, det är verkligen überunderbaaaart! :) Dessutom så är det rätt skönt väder, himlen är blå, solen skiner. älskar't! Men så kommer "men" (tänker på tony irving då i let's dance,-haha.)  MEN jag sitter inne, sötan sitter mittemot och läser en tidning, jag pluggar, hon skrattar lite.. OOPS! märkte ni ngt? jag pluggar på en fredag eftermiddag! Det är hemskt! Jag ska skriva klart biologiskiten och sen skicka iväg den och sen ska jag slappa heela helgen, underbart!


vi har haft svåra stunder, men du finnas alltid där.
 Och vad som än händer så blir vi vänner igen och tar det med en nypa salt bara.
Jag älskar dig .<3

afa -
jag skulle sågärna vilja veta.

småsaker andra inte kan se, kan betyda så mycket.

skolfotboll igår, vi kom trea, men vi hade all rätt att komma till final, vi var värda det, men ist hamnade vi på 3 plats av 4 lag. Fotbollsträning på kvällen, åh.. fyfemton! vad jag var trött, benen kändes som gelé. Kände mig verkligen som ett utskitet äpple, men jag får stå ut, det är inte så mkt kvar av skolan..

Tre timmar i skolan idag, (y) überskönt! Nu sitter jag här, har pluggat lite, ska ta en powernap, tagga, äta och sen blir det fotbollsmatch mot GUSK, i g:a uppsala. Dom är väldigt bra har jag hört, och jag hoppas vi klår dom! det skulle var bra för oss..

let the eagles fly on the mountain high.


afa - blickar som får en att le.

puss på det' , -en liten skada?

Nu har man kunnat börja använda solbrillor och ballerinaskorna ett tag. Men vädret vänder, jag lovar! Om ca 2  veckor när vi slutar kommer vädret var skti och iskallt. Så just nu njuter jag av allt som världen bjuder på. (Y)


Skola, en tripp ut till brux, en massa mys och en stort glasspaket!


jag älskar er, tack för att ni finns!
                                                                                                                gbg09
xx
 afa- känns rätt bra, det går nog bra nu..