you Don't have to go baby

shit, vet inte vad jag lägger tid på förutom att sova, jobba och träna.. tränade precis och den träningen gick åt helvete för knäet gör ont och alla hade kass energi, what happend? 

har annars hunnit med att ha avskedsmiddag för Carro som åkte till Australien idag. Haft AW med jobbet och bowlat. Spelat match och finally, vunnit - hade en seg start nu på året jag och mina damer. Spelat motionsvolley och flabbat sönder med fina Markan, kollat på herrarnas första match och det är jag så glad för! Även haft ångestattack med Markan, herre min Gud är allt jag kan säga, hahaha. Men nu har det börjat lägga sig. 


Annars då? 
Mitt immunförsvar suger balle för nu börjar jag bli sjuk igen. hängig som fan och tung i huvudet men jag pallar bokstavligen inte längre, det förstör hela mig och mitt liv, god damn.. 

annars finns två bra saker,
-jag har hittat TVÅ par jeans på två dagar och jag har inte hittat jeans på ett halvår så det gör mig såå lycklig!
-mitt sms sällskap landar snart och imorgon har jag någon som är vaken 05.45 och pallar dryga på morgonen så jag blir glad. 

Det skär i mitt hjärta när du rör min hand, så hur gör vi nu? vi låtsas som ingenting har hänt, som jag är någon du aldrig känt. 


för sjung en sång för din betong

Det har hänt en del, men viljan att blogga har inte riktigt hänt. men för tillfället sitter jag i bilen med pappa påväg in till jobbet så jag passar väl på, 

Well, kortfattat? 
har varit sjuk snart i över en månad så senaste veckan har jag varit hemma för benen har knappt hålla upp mig när jag står, huvudvärken har suttit i precis som febern, sen har jag haft hostattacker så jag nästan spytt. Well, immunförsvaret är inte på min sida.. Försöker då en tis hos en läkare för att se vad det är för fel, har kommit till gränsen nu för att orka. Jag orkar inte ha det såhär, kan inte riktigt jobba och ta i eller träna fullt ut och det förskönar inte riktigt mitt huvud utan gör allt jävligt jobbigt. 

annars då? har hunnit med -födelsedagsfirande med spamluder, en krogenrunda med Carro, jobb, träningar, städning, tvättning, långa dagar, sena nätter, lite sömn. 

Ja ni vet, ett ganska ordinarie liv och självklart komplicerade saker, just precis. sånt där som fucks you up. Men det är bara att lära sig att leva med det. yoloswagmotherfucker. nä nu förlåt. I'm tired as an horseass, kunde verkligen inte somna inatt fast jag knappt kunde hålla ögonen öppna. 


jo, en sak som har varit bra under alla dagar - min Facebook konvo med Srjdan, ibland skrattar jag så tårarna sprutar och om inte så har jag oftast kramp i magen av skratt. lol. hahahaha

have a nice day.
 xoxo

This time I do give a FUCK

Flera dagar, 
flera månader,
det var längesen. 

Som en drömvärld,
där du svävar fritt,
där solen lyser jämt,
där stjärnorna är som vackrast,
där botten är ett vackert hav. 

Det kallas sann idioti. 
För det jag vill ha,
existerar inte längre,
det är utbytt mot något annat,
förlorat in i en annan värld. 

Tankarna är ett språng,
ett marathonlopp,
som aldrig tar slut,
som fortsätter mil för mil,
det finns aldrig ett ordentligt slut. 

Vi saknar världen som var vacker,
som förklarade mer än alla känslor, 
en lång väg med musik i öronen,
en mörk men så vacker himmel,
stjärnor som lyser som bara de kan,
där allt går samman i ett. 

Där det aldrig behövs ord,
utan en blick,
en blinkning,
ögon möter ögon,
och det står klart,
Ögonblicket som bara existerar, 
med en svunnen tid, 
där man alltid är redo,
tiden, årstiden, 
vart du än är, 
så står det helt klart,
finns ingenting som är i vägen,
utan allt är helt perfekt, fullkomligt. 

Där själen bara är,
där tankarna är fria,
där livet är komplett.