hemma

Tbx efter en grymt rolig helg i Gbg! Jag är asstolt över laget, 3a, skitbra! Jag kommer sakna allt sällskap därnerifrån, speciellt vissa. (: Helgens bästa är : "åkte du tåg hit?" (jag har ju räls i käften), hahah! gud vad jag och marina skrattade, Niclas är rolig han :) Biler kommer senare. (:

Idag har jag bara sovit som en stock, vi kom hem skitsent så det blev ingen skola för mig. Jag vaknade kvart över två, haha! Men ikväll är det träning som gäller! (y)

Nu ska jag käka och kolla på film (:

xx
 antoniafelice
   -alltid liika klantig & idiotisk.

090326

trötta dan idag!  trots och överraskande nog somnade jag runt tio igår, har inte gjort det på länge.. Kände mig ändo trött som en snigel idag, åh.. skola, det tar verkligen mina krafter.
Märkte en stor förändring på ankan, -våran engelska lärare. Idag var hon glad, trevlig och sjuuukt snäll, hon lät oss leka på lektionen ( låter fånigt jag vet!), men hon är värsta surkarten annars, så paff blev jag! (:
 Tränade volleyboll idag oxå, gick verkligen inte alls bra för mig. Hoppas det går bättre i helgen, SM 27-29 mars, GBG!

Nu är det dags för mig att börja packa tills helgen, och sen blir det film, jag är såå trött!


Wish us luck this weekend,

 xx

  antoniafelice

research

ja. slutspelet gick rätt bra för oss (: vilken plats kommer jag inte ens ihåg.
Men, idag är det redan onsdag, så härligt! En dag till och sen åker jag till gbg och spelar volleyboll! Ja, gud så jag längtar!

Tänkte bara säga, gud vad man kan fastna vid en dator! värsta droggrejen ju! Satt mig här efter skolan, sisådär vid kvart över två, och jag har inte rört på mig sen dess, herregud!  Men det finns ju orsaker varför man fastnar, jag fastnade pga av att jag skulle fixa lite på en väns blogg, sen spelade jag spindelharpan, sen påbörjade jag en jäkla diskussion på msn, (en bra en!) och jag fastnade. Om man vill att tiden ska gå fort, tips: sätt dig vid datorn!

Nu ska jag kolla igenom engelskaläxan sen ska jag kolla lite på film.


 

xx
 antoniafelice