don't be ashamed, I mean .. I was hard last time.

Hänt mycket sen jag uppdaterade er sist!!
Jobbat ett 10 timmarspass, varit till ön, sovit i harsbo, träffat människor jag saknat, sovit ensam flera nätter i rad (being a proud bitch), skrattat åt min mamma och även min pappa, varit in på sommarkväll med mina fina, sett mange makers och jag höll på dö när deras GRYMMA jävla housebeats kördes, jag trodde jag skulle dö av adrenalin.. ville bara ut på krogen och dansa då! Druckit öl med gamlingar som jag inte fick nämna vid namn och med sebb och tsami, underbara pojkar.. yesyesyes..
 
Klockan är nu fyra och jag ska nu styra mina steg mot uppsala, bio och en uteservering. Helgens planer är väl sådär, oplanerade än så länge, men mycket är erbjudet och jag är GALEN för jag vet inte hur jag ska få ihop allt. hoppas med mina tummar för att Carro får in sina peningar imorn, det är det viktigaste i mitt liv just nu.
 
Hade velat bjuda på bilder, men fel dator så. catch you later babes!!

you wrote to me that you want to sleep with me, just hold me close - that made my heart go boom boom boom

Hej alla glada, fina och underbara!!

Dom två senaste dagarna har jag jobbat på som ett as, dygnat i 40 timmar har jag även gjort och sedan klivit upp och jobbat ett morgonpass. Idag trodde jag att jag skulle dö, leka med grapparna och sedan sova alldeles alldeles för lite när man är igång och dygnar och ska upp och jobba, är då inte bra.
Men man lever bara en gång som sagt!!
 
Ikväll efter jobbat hade vi besök hemma av syrran och hennes kompis Mr. K som jag kallar honom, vi grillade och åt jordgubbstårta som mamma hade gjort, jag trodde jag skulle dö av den goda smakupplevelsen, wowaaa. Well, sen dess har jag ätit ännu mer, pratat med mamma och andas mycket frisk luft för att förfriska uttrycket. ;)
 
Nu är det dags att dejta kudden och ta en redig JÄVLA sovmorgon, jag får sova - WOHO!! utan att någon av grapparna skickar sms och frågar om vi ska hänga, skönt på ett sätt men jag saknar dom, haha.. Vilket betyder att jag har umgåtts alldeles för mycket med dom. Jag saknar en dryg sami, en dampig tobbe, en hålligång sebb, en blyg henrico men mest av allt saknar jag skrattiga evvsing. Well.
 
Time to die in bed. love you all.
 
 

I just want you to kiss me sober

hejhej hallo!
 
idag har jag slitit röven av mig, hade jobbpass mellan 7-12 men fick jobba två timmar till för dom saknade folk, mer pengar rullar snart in alltså! är alldeles slutkörd men lär pallra mig ner till station och möta sebb och dra till myhedeby. Wellwell, livet är i full gång, jag är galen på flera olika sätt men jag på ett sätt känner jag att jag faktiskt lever mitt liv för fullt just nu och det är JÄVLIGT skönt, det är sommar och det är väl så det ska vara? .. ;)
 
Well, see you soon guys. Uppdaterar senare. love.
 
ps.  bilderna.
1. världens töntigaste bild - är sämst på att posa..
2. en skön outfit sådär..