jag ger hundra nej tills jag plötsligt byter och säger ja.

Hallu mina små hjärtan!
 
Jag har haft en sån otroligt trevlig helg. I fredags skulle jag och spamluder "bara ta en öl" och snacka lite skit efter jobbet, vilket slutade med att vi bjöd in Theo mfl och plötsligt var klockan två och vi sprang till tåget. Lovely
 
I lördags så förkrökade jag med los americanos och sen tog vi en tur in till stan. hängde på interpool för andra dagen i rad och det första vakten sa var "Man får inte vara här två dagar i rad" och så asgarvade han. Sen stack vi till Saluhallen och dansade rumporna av oss, åkte hem och fick någon fixidé så jag ringde Viktor, vilket slutade med att vi efterkrökade till 9 igårmorse, hahaha så sköna.
 
Plötsligt ringde det på dörren och vi fick ett askonstigt besök av någon brud som var jagad av polisen och behövde låna facebook, blev sjukt skraj så la viktors armar om mig, sa att han var min pojkvän och vi precis skulle gå och sova haha. Men istället så lagade han mat åt mig för jag inte hade ätit någonting på hela dagen/kvällen ungefär och så drack vi vodka, tills vi båda höll på stupa av trötthet. Satt på Wolf of Wall Street och somnade efter två röda. Sov 2 timmar sen bankades det sönder på dörren men ingen av oss orkade resa på oss så vi låg kvar i sängen som två döda fiskar. Fick även raka bort hans jävla mustasch, stöört.
 
Sitter på jobbet nu iallafall, exciting week! Ikväll ska jag hem och städa, fun huh?
 
Nä men annars då? Har massor med bilder från helgen, men vissa är alldeles för private joke för att lägga upp. whatsoever. back to work..
 
xx
 
Någonting jag är sugen på nu, älskar att göra den här maträtten.