good girls, I know u want it

Klockan slår snart åtta och hela måndagen har sprungit iväg. Jobbat med Jullan till kusin hela dan och vi har skrattat och suckat för att allt gått superB eller så har vi snubblat på saker och bara varit allmänt klumpiga. Well, när vi skulle till tåget så sprang vi som spioner efter Fiona och drog på oss luvorna och sprang i andra tåget. Well, förskolenivå kanske men det var jävligt roligt. 

Väl i Tierp så hämtade spamludret upp mig, skjutsade mig till akuten och så väntade hon där med mig. Tog in ens fem min att komma in, WHAT happend? Förkylningsblåsa sa läkaren att det var på läppen för det är stort som fan men gör inte ont Eller någonting. Wellwell, det går snart över hoppas jag på så jag ser normal ut snart.. 

Sen skjutsade spamludret runt mig så jag kunde handla och nu har jag ätit två mackor och börjat baka två tårtor med syrran. Nu ligger jag i soffan, försöker finna styrka till att kliva upp och byta om och möta Markan, ska lattja lite boll på motionsvolleyn. 

Well ttyl, hoppas FAN på att tårtorna blir bra när vi gör dom färdiga eftersom en av dom ska med till jobbet imorgon.. pepparpeppar.. 

bästabästavän & jag!