ångest kommer som ett jävla paket på posten.

min helg har varit bra, fredags åkte jag in till Kusin Elin. Vi tog en lååång fika på stan, fönstershoppade och käka kinabuffé, som var otroligt gott! Jag är skyldig henne tvåhundra spänn, blää. Efter maten var det planerat att jag skulle åka hem, men istället åkte vi hem till henne, hon skulle pröva ut kläder, för hon och hennes vänner skulle ut, och det var inte det enklaste kan jag lova, hon provade tusen plagg, men till sist tog hon det första hon provade, suck* Men hon blev väldigt fin iaf, vi tog en liten "picnik", Elin, jag och Tessan, dom drack lite vin, och jag? jo, jag satt bara bredvid och skrattade åt olika saker. Tiotåget hem, jag packade upp och var jättetrött. Gjorde lite kvällsfika, började titta på filmen "hitch" (sjukt bra!) och plötsligt var klockan två, ja.. Eftersom jag hade "övervunnit" tröttheten så fortsatte jag och kolla på "tjejligan" och den är väldigt bra, jag har inte sett den på jättejätte länge. Sista gången jag kollade på klockan var den 04.11.
Lördags, började med en tidig uppstigning vid halv nio, jag var helt död i kroppen. Åt frukost med papi, han åkte ut till heden. Jag skulle till stan, men planerna ändrades, så det blev fotboll hela dagen ute på heden, med Ida Car, jättetrevligt! På damsidan vann Tierp och på herr Strömsberg, härligt! Väl hemma käkade pappa och jag pastasallad, jag och elin tog en snabb tur till affären, handlade chips, sen hämtade vi upp Anna och Jempa och vidare till badsjön. Jag och Elin badade, och det var jätteskönt i vattnet, underbart att bada (: Anna och Jempa stod över, haha. Vid elva började vi kolla på Twilight, chipspåsarna tog slut på två röda.. Jag somnade nästan, och då tyckte jag det var dags att gå hem.. Väl hemma gick jag och la mig i sängen direkt, och slocknade.

Söndag, tidig uppstigning, igen. Halv tio var jag på aspenbadet, jag och Sara började med att ta bort alla larmskydd och dylikt. Klockan tio öppnade vi, och det strömmade in massor med folk, många handlade och det som gick åt mest var nog glass. Jag klämde i mig två korvar, en glass och ungerfär 20 döskallar, haha. Vid två kom elha, hon gjorde mig sällskap, hjälpte till i kiosken och vi skrattade som vanligt. (: Vid fem drog vi igen och började städa, vid kvart över sex kunde vi åka därifrån, det är roligt att jobba i kiosken, men smådrygt när det gäller städning av omklädningsrummen. Jag och Elha åkte vidare till moster Annicas jobb, hämtade pengar och fick se lite bilder sen kommuncupen. Sen beställde jag och elha mat från brorsans som vi tog med oss hem till mig, en kebabtallrik ivar smällde vi i oss. Vi tyckte det var dags att bada efter maten, så jag, pappa och elha åkte till badsjön och badade, det var välförtjänt och skitskönt! Efter en timmes badade åkte vi hem, jag tog en dusch och gick över till elin. Vi kollade klart på twilight, pratade och vid tolv gick jag hem. Somnade som en stock..

Idag, ja.. Om 40 min ska jag sitta på tåget till uppsala, och just nu bådar det inte bra. Jag sitter här i pyjamas, har inte ätit frukost, inte bestämt vad jag ska ha på mig, inte fixat mig överhuvudtaget. Nu har jag bråttom.

afa - jag har nästan glömt, men varenda gång någon drar upp ditt namn eller jag tänker på dig, då kommer allt tillbaka, finns det ett sätt att glömma? jag vill bara det, nobbad som fan.