There's a melody that plays in my head all time, it sounds so damn good, really really damn good, Really really damn good, pretty damn good, come on.

fundersam, skoltrött & lite glad..

Sitter hos Sis nu, var ju rätt länge sen jag träffade henne ordentligt.. Dagen idag har väl flytit på som vanligt, lite "hackigt" som frida säger :). Efter skolan så drog jag och sis ihop en kladdkaka, som vi käkade upp med mami när vi satt ute på verandan, mysigt! Hoppade över mötet med volleybollen och tränade fotboll ist, det gick åt h-veté kan jag säga.. Jag hoppas dock det går bättre imorgon på träningen, seriepremiär på söndag lixom :)  Efter träningen tog jag en dusch och käkade med la familia sen cyklade jag hit till sis.. Vi har inte gjort så mkt, fikat lite och nu snackar hon med sin "novio" ("pojkvän") efter hon har avslutat hennes timlånga samtal ska vi kolla på film och sen ska vi sussa..  Skoldag imorgon och sen är det sista april som gäller :)xx
 afa -"this is not what i want, this is not what i planned, and i just gotta say, i do not understand" ,-minnen är de bästa..