Jag tar ett bloss, jag tar ett till.

Det är som jag går och går men aldrig hittar hem. gatorna är mörka och gatulamporna skiner vagt. fot framför fot bildar steg för steg, stegen tar mig framåt men aldrig tillräckligt. I'm coming home, I'm coming to the world I'm coming home. men mitt kungarike väntar inte såsom den gör i låten. 

I threw my hands in the air sayin' show me something. runt och runt går vi men cirkeln blir aldrig hel som förr. Makes me feel like I can't live without you. Men det kan jag, det överbevisar jag mig själv varenda dag. Men ja, det är inte mycket till liv jag lever, tell me now tell me now - you know. Men det händer inte och det kommer inte hända. 

Jag andas ditt nikotin och jag kvävs om du stannar i mitt liv. Men du försvann för jag såg till att du gjorde det. Det kanske inte var det bästa sättet men det fick mig att stå på egna ben igen. Jag levde förgiftad. Jag hatar att vara förälskad i någonting som älskar att skada min hälsa. Det är vardag men steg för steg. FUCK nikotin. 

You got me ten feet of the ground. But wait, you tell me that you're sorry but you didn't Think I turn around. Det är alldeles försent. En ny chans, ett nytt skott men det är försent. Försent att säga förlåt nu. Glöm det. 

take my breath away. Det gjorde du. något så fantastiskt mycket. det var alldeles magiskt, som en show. 

Jag hatar att vakna utan dig,
för det är så många långa timmar innan jag får lägga mig. Sekund för sekund, minut för minut och timme för timme. Och drömma om på nytt, om tiden som har flytt, när du var fastförankrad hos mig. Du var delen som gjorde mig. Jag hatar att vakna utan dig. 

hur kan någonting som är så fantastiskt, vara så fruktansvärt? 

Du är och var och kommer förmodligen alltid vara ett dumt begär. 




Kommentera här: